Gods grote plan gezinsbijbel

Specificaties

Leeftijd 6 jaar +

Gods grote plan gezinsbijbel

29,95
+ Toevoegen
Op voorraad in de webshop
Binnen 2 werkdagen bezorgd, mits voorradig

Stapelkorting:
  • Bij aankoop van 10 producten: 5% korting
  • Bij aankoop van 30 producten: 10% korting
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Gezinsbijbel Gods grote plan.

Kinderbijbels zijn er in alle soorten en maten. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze nooit de hele Bijbel bevatten en dus eigenlijk een bundeling losse bijbelverhalen zijn. Hoe leer je je kinderen dan wat de rode draad is in al die verhalen?


In Gods grote plan vind je bekende en minder bekende bijbelverhalen.
Daarnaast vind je kaders die je helpen om die grote lijn te zien. Bij de verhalen uit het Oude Testament tref je kaderteksten die vooruitwijzen naar de beloofde Messias van Israël, onze Heere Jezus Christus. En bij de verhalen uit het Nieuwe Testament vind je de Beloofd=beloofd kaders, die laten zien hoe de Heere Jezus beloften van God uit het Oude Testament vervulde.
Speciale aandacht is er voor de plaats van het volk Israël in dat grote plan van God.

Verder zijn er teksten om uit je hoofd te leren en gedeelten waarin de verhalen worden toegepast op het leven van kinderen nu, met gespreksvragen.

De verhalen in deze gezinsbijbel zijn gericht op kinderen van ongeveer 6 tot 11 jaar. Bij elk verhaal staan suggesties om samen over door te praten. De kerntekst (centrale gedachte van het verhaal) kan door de kinderen worden opgezocht en voorgelezen. De teksten komen uit de Herziene Statenvertaling.

Deze prachtig uitgevoerde (dikke, 640 pagina's) bijbel bevat een schat aan materiaal voor jong en oud (leeftijd 6-120); een echte gezinsbijbel dus.


Deze uitgave realiseren we in samenwerking van uitgeverij Gideon met Stichting Israël en de Bijbel.

isbn 9789059992030