Voorleesbijbel deel 3

Specificaties

Leeftijd 4-6 jaar

Voorleesbijbel deel 3

29,95
+ Toevoegen
Op voorraad in de webshop
Binnen 2 werkdagen bezorgd, mits voorradig

Stapelkorting:
  • Bij aankoop van 10 producten: 5% korting
  • Bij aankoop van 30 producten: 10% korting
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Voorleesbijbel

Het voorlezen van de Bijbel aan kinderen is van onschatbare waarde. Deze verhalen gaan namelijk een leven lang mee. Ook zorgt voorlezen voor een bijzondere band tussen generaties en ondersteunt het de taalontwikkeling van kinderen.

De Voorleesbijbel deel 3 neemt je mee in 51 verhalen door het laatste deel van de Bijbel. Lees over Jezus, die Zijn leerlingen verhalen vertelt, zieke mensen geneest, en een storm tot bedaren brengt.
Ondek was pasen eigenlijk betekten, en wat de leerlingen ervaren tijdens Pinksteren. Ga op reis met de apostel Paulus naar Rome en kijk tenslotte met Johannes uit naar de nieuwe wereld die God beloofd heeft.

Door de bijbelverhalen op aansprekende wijze te vertellen, ontdekken kinderen het goede nieuws van de Bijbel.
De illustraties van Paul Oole zijn vrolijk en kleurrijk en bevatten grappige details die de kinderen snel ontdekken. De Voorleesbijbel is gemaakt voor kinderen van 4 jaar tot en met 7 jaar.
De verhalen zijn zo geschreven dat je in tien minuten het verhaal beeldend, helder en duidelijk kunt voorlezen. Daardoor is de Voorleesbijbel 3 goed te gebruiken aan tafel, voor het slapen gaan en in de klas.

De voorleesbijbel wordt uitgegeven in 3 delen, waarvan dit de derde is.
(van de zoon die teruggaat naar de vader tot en met het visioen over de nieuwe aarde.)
ISBN: 9789089122087