Gezinsbijbel OT + NT

Specificaties

Leeftijd 6 jaar +

Gezinsbijbel OT + NT

25,
+ Toevoegen
Op voorraad in de webshop
Binnen 2 werkdagen bezorgd, mits voorradig

Stapelkorting:
  • Bij aankoop van 10 producten: 5% korting
  • Bij aankoop van 30 producten: 10% korting
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Gezinsbijbel OT + NT. De verhalen worden op verschillende manieren gepresenteerd: als dagboek, samenspraak, ooggetuigenverslag, gedicht, spel, quiz of verhaal. Taalgebruik is afhankelijk van de verhaalstijl en varieert van gedragen tot speels, van beschrijvend tot direct en eigentijds. De Bijbeltekst vormt de kern van het verhaal, met uitgebreide verhalen als toevoeging. Deze verhalen eindigen vaak met een korte uitleg van de boodschap door de auteur.

Deze kinderbijbel is speciaal ontwikkeld voor gezamenlijk gebruik in het gezin. Een luister-, denk- en doebijbel. In een inleiding wordt uitgelegd hoe dit boek te gebruiken is. Naast het Bijbelverhaal is er een uitleg van de boodschap, een bijbels weetje of feit, een activiteit, knutselwerkje of spel met betrekking tot de toepassing van het verhaal in je eigen leven en een manier om te bidden met het hele gezin.

De illustraties zijn realistische aquarellen tot stripfiguren, van ingekleurde pentekeningen tot foto’s van kleifiguren. Bij het verwerkingsgedeelte zijn moderne cartoon illustraties opgenomen. Leeftijd 7 tot 12 jaar.

ISBN: 9789032316235