HSV Studiebijbel luxe editie
HSV Studiebijbel luxe editie

Specificaties

Bijbel selectie Studiebijbel

HSV Studiebijbel luxe editie

139,95
+ Toevoegen
Zodra deze titel beschikbaar is zullen wij deze aan u leveren. U kunt deze nu al bestellen.
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Limited edition Studiebijbel in Herziene Statenvertaling. Luxe editie met leren, flexibele band. Duurzaam een slijtvast, een waardevol cadeau!

De HSV-studiebijbel bevat de complete tekst van de HSV, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel.


De HSV-Studiebijbel  (verschijning oktober 2014) : een project waar jarenlang door meer dan tweehonderd Nederlandse en buitenlandse schrijvers en vertalers aan gewerkt is. Het is de meest omvattende studiebijbel in het Nederlands taalgebied en is een belangrijk hulpmiddel voor persoonlijk bijbelgebruik. De Bijbel biedt een schat aan materiaal bij preek- en lesvoorbereiding van predikanten, bijbelstudiegroepen en docenten in het voortgezet en hbo/wo-onderwijs. De HSV-Studiebijbel bevat de complete tekst van de HSV, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen van de Bijbel. 

De hoofdredacteuren van de HSV-Studiebijbel zijn prof. dr. M.J. Paul en prof. dr. T.M. Hofman.

ISBN: 9789065394897